À la carte
Det er ulike menyer og åpningstider på hotellene, så sjekk gjerne hjemmesiden til det hotellet du ønsker å besøke.
Hotel Wassilioff i Stavern: mandag til lørdag kl 18–22
Hotel Kong Carl i Sandefjord: onsdag–lørdag kl 18–22
Unike Grand Hotel i Åsgårdstrand: mandag–lørdag kl 18–21
Forbehold om endringer etter sesong
Våre mest populære retter
Forretter / Entres
Russiske blinis med kaviar av løyrom og et glass musserende
Russian blinis with caviar and a glass of sparkling wine (1-3-4-7-12)
Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)
Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)
Hovedretter / Main courses
Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage (4-7)
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)
Helstekt indrefilet av okse, sautert savoykål, lotusrot, amandinepoteter og krydret rødvinssaus
Beef tenderloin, salted savoy, sacred lotus, amandine potatoes and spiced redwine sauce (3-7-9)
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)
After Dinner Sweet
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)
Husets pasjonsfruktkrem med friske frukter og bær
Passion fruit cream with fruits and berries (3-7)
Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet
The hotel’s symphony of delicious ice cream (3-7-8)
Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)
3 retter kr 595,- + amuse bouche
5 retter kr 795,- + amuse bouche
Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 695,-
Unikes vinpakke kr 595,-
To ganger servering hovedrett kr 195,-
NB: Egne priser gjelder for Midtåsen
Dagens to-retter for Worker’s Deal
Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges
Gjelder Wassilioff i Stavern, Kong Carl i Sandefjord, Grand Hotel Åsgårdstrand, Morgedal Hotel, Tvedestrand Fjordhotel, Grand Hotel Arendal og Seljord Hotel