Unike Hoteller
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Français
  • Español
  • Deutsch

+47 33 33 88 00   post@unikehoteller.no

Midtåsveien 2A, 3226 Sandefjord

Skip to content
  • Hjem
  • Våre hoteller
  • Galleri
  • Tilbud
    • Gavekort
    • Miniferie
    • Oppgradert døgn
    • Oppgradert luksusopphold
    • Tilbud konferanse
    • Dagskurs
    • Afternoon Tea
    • Golfpakke
    • Worker’s deal
    • Fredags deal – Endelig helg!
    • Venner på tur
    • Sunday Deluxe
    • Friskispakken
    • Rom og frokost
    • Familierom
    • Halvpensjon
    • Fruktfat og sjokolade
    • Nyttårsfeiring
    • Jul og Nyttår på Unike Hoteller
    • Hund på rommet
    • Early Deal
    • Online booking
  • Konferanse
    • Konferansebrosjyre
    • Tilbud konferanse
    • Dagskurs
    • Gourmetkurs
  • Restaurant
    • Tradisjonsrike arrangementer hele året
    • Lunsjmeny
    • À la carte
    • Månedens 3- og 5-retters meny
    • Selskapsmenyer
    • Julebord på Unike Hoteller
  • Selskap
    • Selskapsmenyer
    • Buffetmeny – Selskap
    • Bryllup
    • Konfirmasjon
    • Barnedåp
    • Jubileum og møter
    • Minnestund
    • Catering
    • Bussturer
    • Julebord på Unike Hoteller
  • Kontakt
    • Vår filosofi
    • Om Unike Hoteller (brosjyre)
    • Om Unike Hoteller (film)
    • Samarbeidshotell
    • Unique Hotels (vår konsernside)
    • Meld deg på nyhetsbrev
    • Velværebutikk
Menu
  • 2 januar 2018
  • by Charlotte Jørgensen

Fruktfat og sjokolade

Er anrettet på rommet ved ankomst.

Vår egne pastrychef fra Italia lager smakfulle italienske petit fours med de beste råvarer.

Facebook Pinterest LinkedIn

Konserndirektør Unike Hoteller
Morten Christensen

+47 917 28 243

morten@unikehoteller.no

Midtåsveien 2A, 3226 Sandefjord, NORGE

Unike Hoteller

Jobb hos oss

Personvern

Vilkår for gavekort

Unique Hotels

×

Log In

Lost your password?
Don't have an account?