Månedens 3- og 5-retters meny
Det er ulike menyer og åpningstider på hotellene, så sjekk gjerne hjemmesiden til det hotellet du ønsker å besøke.
Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones* (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka
Andelår med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær* (7)
Red wine glazed duck leg with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Et utvalg av modne oster, chutney og nøtter (1.1-7-8-12)
– med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, chutney and nuts – with a small glass of port
Original Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør* (3-7-8)
Original Flensburg with vanilla ice cream, cherry and egg liqueur
3 retter kr 595,- (merket med *)
5 retter kr 795,-
Husets vinpakke kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Masi Modello Delle Venez Rosso, Recioto)
Oppgradert vinpakke kr 495,- (Moillard Chablis, Ripasso Valpolicella, Chateau Montifaud)
Luksus vinpakke kr 695,- (Mersault, Amarone Costasera, Toyal Tokaij)
Unikes vinpakke kr 595,- (Unike Hoteller Hvid Albert, Rød Albert, Chateau Montifaud)
NB: Egne priser gjelder for Midtåsen