À la carte

Hotel Wassilioff i Stavern: mandag til lørdag kl 18–22
Hotel Kong Carl i Sandefjord: onsdag–lørdag kl 18–22
Unike Grand Hotel i Åsgårdstrand: mandag–lørdag kl 18–21

Forretter / Entres

Russiske blinis med kaviar av løyrom og et glass cru champagne fra hoffleverandøren til Det Hvite Hus og slottet i Monaco – kr 195,-
Russian blinis with caviar and a glass of cru champagne (1-3-4-7-12)

Foie gras terrine på toast med eple og mandaringelé og urteolje – kr 125,-
Foie gras terrine on toast with mandarin jelly and herb oil (1.1)

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones – kr 115,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones – kr 98,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)

Hovedretter / Main cources

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – kr 295,-
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage (4-7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc – kr 295,-
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)

Helstekt indrefilet av okse, sautert savoykål, lotusrot, amandinepoteter og krydret rødvinssaus – kr 295,-
Beef tenderloin, salted savoy, sacred lotus, amandine potatoes and spiced redwine sauce (3-7-9)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)

After Dinner Sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 95,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 115,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)

Husets pasjonsfruktkrem med friske frukter og bær – kr 95,-
Passion fruit cream with fruits and berries (3-7)

Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet – kr 95,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream (3-7-8)

Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin – kr 135,-
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)