Månedens 3- og 5-retters meny

Det er ulike menyer og åpningstider på hotellene, så sjekk gjerne hjemmesiden til det hotellet du ønsker å besøke.

Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones* (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise

Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka

Andelår med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær* (7)
Red wine glazed duck leg with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry

Et utvalg av modne oster, chutney og nøtter (1.1-7-8-12)
– med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, chutney and nuts – with a small glass of port

Original Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør* (3-7-8)
Original Flensburg with vanilla ice cream, cherry and egg liqueur

3 retter kr 595,- (merket med *)
5 retter kr 795,-

Husets vinpakke kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Masi Modello Delle Venez Rosso, Recioto)
Oppgradert vinpakke kr 495,-
(Moillard Chablis, Ripasso Valpolicella, Chateau Montifaud)
Luksus vinpakke kr 695,-
(Mersault, Amarone Costasera, Toyal Tokaij)
Unikes 
vinpakke kr 595,- (Unike Hoteller Hvid Albert, Rød Albert, Chateau Montifaud)

NB: Egne priser gjelder for Midtåsen