Vilkår for våre gavekort

Vilkår for våre gavekort

Gift card
KJØP GAVEKORT HER

Våre gavekort kan kjøpes som fysiske gavekort, eller som elektroniske gavekort som sendes enten via e-post eller SMS.

Disse vilkårene gjelder for både fysiske gavekort og elektroniske gavekort.

Kjøp og bruk
Gavekort kan kjøpes på våre hjemmesider, på en av våre fysiske lokasjoner eller hos de til enhver tid videreselgere og markedsplasser vi har inngått avtale med. I henhold til lov er maks beløp på elektroniske gavekort er kr 10.000,-. Hvis ikke annet er oppgitt er våre gavekort gyldig i 2 år fra kjøpsdato og kan ikke forlenges. Ubrukte gavekort refunderes ikke.

Gavekortet kan brukes på våre lokasjoner ved å vise frem QR/BAR koden eller ved å oppgi koden ved netthandel. Gavekortet kan brukes på de varer og tjenester som er spesifisert på gavekortet og på de av våre lokasjoner som står oppført på gavekortet. Ved bruk av deler av beløpet på gavekortet vil restbeløpet bli værende og kunne brukes senere.

Hvis du mister eller blir frastjålet gavekortet vil eventuelt misbruk av gavekortet ikke erstattes. Du kan imidlertid hente frem elektroniske gavekortet igjen ved å kontakte oss.

Angrefrist
Om du er forbruker, gjelder 14 dagers angrerett ved kjøp av gavekort på nettsiden. Angrerett innebærer at du kan angre kjøpet av gavekortet uten å oppgi noen grunn. Ved godkjent bruk av angreretten, tilbakebetales kjøpet av gavekortet. Angreretten må benyttes innen 14 dager etter datoen da gavekortet ble kjøpt og brukte gavekort kan ikke angres. Gavekort kan ikke byttes mot kontanter, og kjøp av gavekort kan ikke gjøres om.

Personopplysningsansvarlig og kontaktopplysninger
Vi bruker Diggecard som teknisk partner for levering av våre gavekorttjenester. De er vår databehandler, og personopplysninger og kontaktopplysninger som hentes inn er beskrevet i deres Privacy Policy her: https://diggecard.com/no/terms. Ved kjøp av gavekort aksepterer du overføring av data til de og bruk i henhold til dette.